Biografi

Hej!

Stefan Linnerhag

 

Efter en massa olika arbeten i min ungdom och 10 år fallskärmshoppning, några med en videokamera på huvudet, klättring, mm flyttade jag längre norrut från Göteborg och västkusten i Sverige mot fjällen i Jämtland.

 

Då mina ögon har alltid sett, gillat alla vackra ting och detaljer runt omkring mig så blev det snart att jag hade en stillbildskamera i handen och jag fotograferade så mycket jag bara kunde. Plötsligt fick jag chansen att sälja några bilder.

 

År 2000 insåg jag att jag kunde livnära mig på fotografi, åtminstone delvis. Jag bestämde mig för att ge det ett försök. Det bästa någonsin!

 

Nu, efter ett decennium av kommersiell fotografi, har jag lärt mig att att mitt hjärta även har en stor plats för naturens oändliga skönhet på vår planet. Mitt i allt detta har jag haft förmånen att vara en hel del i norra Norge och fotograferat, jobbat med guiding på späckhuggarsafari i Tysfjord men också kört båt som skipper och guidat turister från jordens alla hörn på natursafari’s i Lofoten området. Detta har format de sista åren av min fotografi.

 

Hoppas du gillar det du ser i gallerierna.

 

Enjoy life //Stefan