Aurora borealis

Många vackra norrsken har svängt sig på himlen ovanför mitt huvud. Vackert och minnesvärt, just som layouten på www.xctravels.com om jag får säga det själv. Modernt och fräscht.

Trevligt är det också Volvo tycker lika som jag, att norrsken är vackert och minnesvärt.

 

 

 

Norrsken

Publicerat i Nyheter-Stefan Linnerhag | Lämna en kommentar

Senaste event/ konferens fotografering.

Stefan Hyttfors

MiG, Marknadsföreningen i Göteborg ville få hjälp med att dokumentera dels Marknadsföreningen dag samt Guldfrukosten 2012. Suveräna arrangemang och flera väldigt intressanta föreläsningar.

 

Jag kan varmt rekommendera att lyssna på Stefan Hyttfors föreläsning  på youtube.

 

På MiG’s webbplats (MiG aktuellt egna tidning i pdf-form)  kan du kika på fler bilder.

 

Konvent framtid

Guldfrukost

Publicerat i Nyheter-Stefan Linnerhag | Lämna en kommentar

Ibland undrar jag

Ibland undrar jag…

.. om homo sapiens (latin: den vise) är den enda art som inte har kunnat förutse vart vår ganska nyligen inslagna rutt kommer att ta planeten jorden och dess invånare i framtiden. Tänk om alla våra kära vänner, djuren,  redan såg detta för länge sedan och bara bestämde sig för att använda sin kreativitet till att i stället utveckla perfektion på andra sätt som vi börjat göra den sista tiden – utan kostnad? Till exempel lära sig att dyka tusen meter under havsytan för hitta något att äta eller flyga som en fågel i vilket väder som helst och kunna landa säkert. Så klart ser jag skönhet i vår moderna tekniska värld, människans kreativitet, som jag är en del av, även om den vägen inte att lika krispig för mig som tidigare.

Filmen HOME is a fantastiskt vacker film  som är gratis att se på  youtube.  Jag rekommenderar alla jag träffar att se den. Den är något vi alla borde se.

Länk till filmen HOME
Länk till webbplats: WWW.HOMETHEMOVIE.ORG

Publicerat i Nyheter-Stefan Linnerhag | Etiketter , , | Kommentarer inaktiverade för Ibland undrar jag

Nytt galleri online – Ljus!

Norrsken(aurora borealis) och månsken över Tysfjord.I detta bildgalleri kan du se några av mina favoritbilder av jordens vackra ljus. Några är på norrsken (aurora borealis), några är tagna i skymningen och några mitt i natten på midnattsolen. Bilden här är fotograferad med  Nikon D2x, iso 320/ 30 sec/ f3.2 . Månskenet var så kraftigt att jag inte behövde använda ljuset på bilen! Såklart var också norrskenet väldigt starkt för att lysa i allt månljus … kanske starkare än det var på bilden då färjan åker förbi i bildgalleriet ljus. //Stefan

Publicerat i Nyheter-Stefan Linnerhag | Etiketter , , , | Kommentarer inaktiverade för Nytt galleri online – Ljus!

360 VR panorama galleri

Bildgalleriet med 360 virtuell panorama är online! I galleriet hittardu 360 virtuella panoraman på norrsken (aurora borealis), späckhuggar safari och vackra lunnefåglar (fratercula arctica) på Runde, Norge Följ länken  här – eller klicka på bilden.

Publicerat i Nyheter-Stefan Linnerhag | Etiketter , , , | Kommentarer inaktiverade för 360 VR panorama galleri

The Secret Life of Chaos

The Secret Life of Chaos – BBC

Har du sett dokumentären?  Gör en kopp kaffe eller bättre, stäng av telefonen, epost, plattor och ge dig själv en timma. Magnifikt och för mig verkligen spännande. Sök efter Secret Life of Chaos på Youtube

BBC säger:

”Chaos theory has a bad name, conjuring up images of unpredictable weather, economic crashes and science gone wrong. But there is a fascinating and hidden side to Chaos, one that scientists are only now beginning to understand.
It turns out that chaos theory answers a question that mankind has asked for millennia – how did we get here?”

Publicerat i Nyheter-Stefan Linnerhag | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för The Secret Life of Chaos